Olen työskennellyt vuodesta 2004 lähtien opettajana ammattikorkeakoulussa. Ensin Savoniassa ja syksystä 2013 lähtien Mikkelin ammattikorkeakoulussa. Työkuvani on ollut monipuolinen. Olen opettanut kursseja poikkitieteellisesti (mm. matematiikkaa, internet-markkinointia, e-businesta ja tietotekniikkaa ohjelmoinnista alkaen). Lisäksi olen ollut mukana suunnittelemassa ja toteuttamassa markkinointia ja osallistunut verkko-oppimisen ja -opettamisen kehittämiseen.

Olen pitämilläni kursseilla pyrkinyt yhteistyöhön yritysten kanssa. Olemme mm. toteuttaneet erilaisia internetiin liittyviä projekteja sekä kyselytutkimuksia.

Alusta alkaen suuri osa opetettavista kursseistani on ollut kansainvälisille opiskelijoille. Parhammillaan kurssillani oli opiskelijoita n. 15 eri maasta.

Ennen opettajan uraani työskentelin ohjelmistoliiketoiminnan parissa account managerina, projektipäällikkönä sekä ohjelmoijien kouluttajana.

Oman koulutus- ja konsultointipalveluja tarjoavan yritykseni perustin tammikuussa 2012. Yrityksen toimialaan kuuluvat sekä tietotekniset että internet-markkinointiin ja sosiaaliseen mediaan liittyvät koulutukset.

 

suositus1Tulostettava CV