"Petteri Muuruvirta"

 

Olen monipuolinen ja aktiivinen, tietotekniikan ja opetusalan ammattilainen. Uudet tekniikat ja niiden tuomat mahdollisuudet ovat aina kiinnostaneet minua, joten pidän itseni jatkuvasti ajan tasalla uusien tuulien suhteen.

Verkko-opetus on kiinnostanut minua koko työurani ajan, ja pyrinkin käyttämään sitä mahdollisimman paljon. Välillä toteutan verkkokursseja, välillä käytän verkko-opetuksen tekniikoita luokkaopetuksen tukena.

Liian usein opetus ymmärretään tiedonkaatamiseksi opiskelijoiden päähän. Opetuksessa on loppujen lopuksi kyse opettajan ja opiskelijoiden välisestä kaksisuuntaisesta viestinnästä. Lopullisesti ajatukseni opiskelijan (ja näin ollen myös opettajan) työn muuttumisesta mullisti osallistuminen Pele-projektiin. Projektissa luotiin opiskelijoille henkilökohtaisia oppimisympäristöjä verkossa vapaasti saatavilla olevilla työkaluilla.

Olen tämän jälkeen pyrkinyt koko ajan muuttamaan omaa opetustani nykyaikaisemmaksi, ja olen oppinut tämän myötä todella paljon viestinnästä ja uusista viestintätekniikoista. Hallitsen nykyaikaiset välineet (padit, älypuhelimet, jne.) sekä ymmärrän sosiaalisen median tuomat muutokset toimintatapoihin.

 

 

Työssäni olen oma-aloitteinen  ja  huolellinen sekä pystyn analyyttiseen ajatteluun. Olen urheiluseuroissa (mm. WJK Juniorit ja Varkauden NMKY) toimiessani järjestänyt useita erilaisia tapahtumia ja kantanut niistä myös päävastuun. Varkauden NMKY:ssä toimin myös seuran puheenjohtajana. Tällä hetkellä olen Varkauden Erotuomarikerhon hallituksen jäsen ja toimin Varkauden alueen erotuomariasettelijana.

Aikaisemmin olen toiminut projektipäällikkönä (ResComi ja Kuusamon kaupunki), joten myös isompien projektien vetovastuu on minulle tuttua. Osaan tarvittaessa myös ohjelmoida.

Oman yrityksen nimissä toimiminen on opettanut minulle paljon liiketaloudesta. Liiketalouteen liittyvät matemaattiset mallit ovat minulle tuttuja, koska olen vuodesta 2004 asti opettanut tradenomi-opiskelijoille matematiikkaa.

 

suositus2