Meidän perheessämme 13-vuotissyntymäpäivät ovat tärkeä rajapyykki. Silloin nuori saa ensimmäisen internet-liittymällä varustetun älykännykkänsä. Olemme päätyneet tähän ikärajaan monesta syystä, mutta nämä syyt tai menettelytapamme eivät ole tämän postauksen ydin.

Tyttäreni täytti 13 vuotta 7.10.2014. Pitkällisen harkinnan jälkeen (ja vanhempien tyrmäysten) hän halusi itselleen Samsungin S4 -puhelimen. Päädyimme tilaamaan sen Markantalosta 2.10.2014. Sivuillaan Markantalo lupaa 2-4 arkipäivän toimitusaikaa.

k1

 

Tiistaina 7.10. (kolmantena arkipäivänä tilauksesta, mikäli lauantaita ei lasketa) sain viestin, että tilaukseni on käsitelty, ja kännykkä lähtee liikkeelle tänään.

k2

 

 

Tämän jälkeen tarkistin tietenkin matkahuollon sivuilta pari-kolme kertaa päivässä, missä tyttäreni kännykkä on. Vastaus oli joka kerta sama. Kuvakaappaus on tehty tätä artikkelia kirjoittaessa.

k3

Hermostuin hitaaseen toimitukseen ja kirjoitin Markantalolle sähköpostin 8.10. Vastaus oli seuraava:

k4

 

Olen siis maksanut reilu viikko sitten kännykän, jonka toimitusajaksi luvattiin 2-4 arkipäivää. Kännykkä ei ole vieläkään lähtenyt toimitukseen.

Tilasin itselleni silkasta uteliaisuudesta kiinalaisen Zopo-merkkisen kännykän elokuussa Zopomobile.eu -verkkokaupasta. Olen ollut kännykkään erittäin tyytyväinen, mutta mikä tärkeintä: Tilaus lähti toimitukseen alle 12 tunnin kuluessa tilauksen tekemisestä.

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *